Uitvaartverzorging Kiers, dé uitvaartverzorger voor Drenthe, Overijssel en Friesland

Uitvaartverzorging Kiers; uw steun en toeverlaat met inlevingsvermogen

In korte tijd moeten nabestaanden veel beslissingen nemen. Uitvaartverzorging Kiers beseft dat als geen ander. Met aandacht en inlevingsvermogen helpen wij u met het organiseren van een waardig afscheid

Kiers; altijd bereikbaar

​Het maakt ons niet uit wanneer u ons belt. Wij staan u 24 uur per dag persoonlijk te woord. Incidenteel vragen wij u een antwoordapparaat in te spreken; wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. U kunt ons ook bellen als u verzekerd bent bij een grote uitvaartonderneming.

Kiers; zorgt voor overzicht

​Niet alle beslissingen hoeft u meteen te nemen. Wij bekijken welke zaken gelijk geregeld moeten worden. Samen met u bereiden wij stap voor stap het afscheid voor. Op die manier krijgt u de rust en ruimte om de mogelijkheden te overdenken.

Kiers; u bepaalt zelf of u wilt helpen

​Wilt u bij de laatste verzorging helpen met het aankleden van de overledene? Wilt u graag de kist dragen? Of vindt u het prettig om zelf aangifte te doen van het overlijden? Uitvaartverzorging Kiers betrekt u, zoveel u zelf wilt, bij het afscheidsproces. Onze ervaring is dat een actieve betrokkenheid troostend werkt.

Kiers; voor een persoonlijk afscheid

​Wij werken niet met standaard procedures omdat wij vinden dat wensen van de overledene en nabestaanden tot hun recht moeten komen. Bij een uitvaart is veel mogelijk. Gelukkig maar, want ieder mens is uniek. Het is belangrijk dat u – ondanks uw verdriet – met een goed gevoel op de uitvaart terug kijkt.

Kiers; waardig en betaalbaar​

​Bij Uitvaartverzorging Kiers staat een waardig afscheid niet gelijk aan een goed gevulde beurs. Wij kunnen de kosten goed beheersen doordat wij alles voor een passend afscheid zelf in huis hebben: bekwame medewerkers, een rouwdrukkerij, rouwvervoer en een mooie collectie kisten. Ook bezitten wij alle toebehoren voor het waardig opbaren van een overledene. Daardoor is het ook mogelijk om de overledene op te baren in het eigen bed.